V kuchyni
Jemné krémové rizoto je takové malé pohlazení po duši. Spojení silného vývaru, parmezánu a voňavého citrónu zaručeně potěší vaše chuťové buňky.
Celý článek
Cizrna patří mezi nejkvalitnější luštěniny a obsahuje velké množství cukrů, bílkovin a vlákniny. Pomazánka z cizrny, jinak také humus, vydrží v...
Celý článek
Chuťově bohatý raw salát, který může být jak předkrmem, tak i plnohodnotným jídlem.
Celý článek
Čočka u nás neprávem patří k trochu zanedbávaným potravinám. Přitom právě díky své neutrální chuti nabízí nekonečné možnosti kombinací. S rajčaty,...
Celý článek
Čirok je vynikající obilovina, bohatá svým vyváženým obsahem sacharidů, bílkovin, vlákniny a minerálů.
Celý článek
Lněný olej je má vysoký obsah zdravých omega-3 mastných kyselin, denně bychom jej měli sníst dvě lžičky. Hummus s řapíkatým celerem, mrkví a sójovou...
Celý článek
Cizrna a červená řepa se navzájem skvěle doplňují. Spojte je s dalšími surovinami a připravte si chutný humus.
Celý článek
Rukola obsahuje více vitamínů než ostatní saláty. Protože je její chuť velmi výrazná a ostrá, zjemněte ji hlávkovým salátem. Pak už zbývá jen...
Celý článek
Delicately