V kuchyni
Borůvkový koláč v netradiční americké variantě. Škrob tapioka koupíte v prodejnách zdravé výživy nebo specializovaných asijských obchodech. Místo...
Celý článek
Máte rádi angrešty? Pokud ano, budou se vám líbit naše recepty a pokud nejste příznivci těchto nakyslých „chlupatých“ bobulek, tak v našem čatní si ho zamilujete.
Celý článek
Pokud ráno nestíháte a potřebujete mít snídani během několika minut hotovou, udělejte si do zásoby tuto granolu. Pak jen stačí nasypat ji do jogurtu...
Celý článek
Chřest, ať už zelený nebo bílý, v našich kuchyních poslední dobou zdomácněl. Jeho chuť je výrazná sama o sobě a tak mu sluší jednoduché úpravy....
Celý článek
Biscotti jsou italské vánoční sušenky, ale chutnají po celý rok.
Celý článek
Mleté maso po italsku. Ragú nechte dlouho probublávat a pak jej stačí přidat k těstovinám.
Celý článek
Teď si uvaříme výbornou bramborovou polévku, kterou zahustíme hraškou. Proč jsme se rozhodli právě pro tuto alternativu? V hrašce se nachází železo,...
Celý článek
Teplá polévka plná vitamínů se do chladných dnů určitě hodí. K její přípravě využijeme sezónní zeleninu, která nám roste na zahrádce. Pokud chceme...
Celý článek
Jednoduchý, rychlý a chutný pokrm, který si díky své hravosti zamilují děti i dospělí.
Celý článek
0 komentářů u „Koření“