V kuchyni
Pokud ráno nestíháte a potřebujete mít snídani během několika minut hotovou, udělejte si do zásoby tuto granolu. Pak jen stačí nasypat ji do jogurtu...
Celý článek
Mleté maso po italsku. Ragú nechte dlouho probublávat a pak jej stačí přidat k těstovinám.
Celý článek
Bramborové šišky mají špatnou pověst, kterou získaly jako typické jídlo ze školních jídelen. Dejte jim šanci a objevte v nich krásu jednoduchosti....
Celý článek
Mrkev, celer, petržel… V tomto receptu jsou všechny běžné ingredience na bramborový salát a dvě tajné přísady, které z něj dělají zdatného konkurenta...
Celý článek
Vypadá jako vrchol kuchařského umění... ale čokoládový dort zvládnete s přehledem také. Navíc si jej můžete dochutit podle sebe, přidat koření do...
Celý článek
Ne nadarmo se říká, že je čokoláda dobrá na nervy. Její konzumace navozuje pocity štěstí, dobré nálady a má afrodiziakální účinky. Pokud chcete...
Celý článek
Chladnější dny si můžete zpestřit vynikajícími recepty z medu. Co třeba zkusit glazované kotlety? V případě pokud si nejste jistí, který z medů byste...
Celý článek
Grilovací sezóna je v plném proudu. Tento recept je úžasný v tom, že si můžete bůček připravit den předem a v den D ho už jen dopéct na grilu.
Celý článek
Nádivka si na našem stole zaslouží místo častěji než jednou za rok o Velikonocích. Jako příloha se hodí k masům a samotná může posloužit jako lehké...
Celý článek
Z mladých lístků kopřiv si můžete uvařit výbornou a jednoduchou polévku.
Celý článek
Zdravím,nikde si nemohu přečíst,do jaké doby se musí spotřebovat uvařená jídla.
Zajímá mě doba od uvaření a naplnění do misek.Jak dlouho může být jídlo uvařené ,než se sním pracuje dál.
Děkuji
Dobrý den, záleží to samozřejmě na druhu jídla, jak dlouho prošlo tepelným varem apod. Ale zpravidla byste měla dát uvařené jídlo do ledničky do dvou hodin. Pěkný den.